Groene stroom delen wanneer jij dat wilt en met wie.

De toekomst van duurzaam opgewekte zonne- en windenergie ligt bij decentrale opslag. Wind en zon zijn prachtige bronnen maar nog steeds niet altijd dan aanwezig wanneer er vraag is. En soms is er juist te veel voor de actuele vraag. Batterijen bieden hier een uitweg om congestie te voorkomen en energie op te slaan voor later gebruik. Zowel voor je eigen verbruik relevant als dat van anderen op het netwerk.

Maar een batterij kan meer. Met een zonnestroomsysteem van zonnepanelen en een batterij kun je meer dan alleen je eigen stroom gebruiken wanneer het jou uitkomt. Je kunt nu je zonnestroom delen en je batterij gebruiken om overproductie van stroom op te slaan of de batterij op het elektriciteitsnetwerk in te zetten. Daar zijn verschillende markten actief zoals frequentie, intraday en andere markten waar wordt gehandeld in stroom. Bij Eco-ON werken wij er aan om deze markt ook benaderbaar te maken voor de kleinverbruikers.

Batterijen_Eco-On_header
on-grid

Waarom zet Eco-ON in op batterij opslag en delen.

Grote zonneweides en grote series windmolens zijn vaak een aanslag op het landschap, de ecologie en onze agrarische bouwgrond. Bij Eco-ON vinden wij dat dit anders moet zolang nog niet alle geschikte daken en indifferente landschapselementen zijn gebruikt voor zonnepanelen. Als stroom leverancier en batterij eigenaar willen wij je invloed geven op met wie je energie deelt en waar geïnvesteerd wordt. Eco-ON werkt aan een Energie Platform waarmee de leden volop mee kunnen sturen in de energie transitie. Van de leden voor de leden. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo
Logo_SMA
Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_SMA
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo