Groei van uw onderneming

Eco-ON biedt oplossingen voor ondernemingen die willen verduurzamen en tegelijk de groei van de onderneming willen borgen. Te vaak ontstaan er situaties waar u als ondernemer door te kleine aansluitingen niet de gewenste installaties kan laten draaien, met als gevolg dat diesel slurpende aggregaten moeten bijspringen. Of u zit in de situatie dat nieuwe locaties niet kunnen worden opgeleverd door het achterblijven van een capabel elektriciteitsnetwerk. Allemaal de gevolgen van Netcongestie.

Organisatie_verduurzaming_Eco-ON
tsvh_80_3_4_transparent

Energiesysteem met opslag

Bij de inzet van een groot dakkeroppervlak is Eco-ON in staat om u een rendabele oplossing te bieden middels zonnepanelen met een eigen batterij. Het vergroten van de aansluiting is hier vaak niet meer nodig door gebruik van PeakShaving-technologie waardoor de piekbelasting vanuit de batterij wordt betrokken. Daarnaast levert het vergroten van het eigen verbruik financiële voordelen boven het betalen van het markttarief. Graag berekenen wij voor u de businesscase uit en vertellen u meer over wat u nog meer met onze batterijen kunt doen.

Veiligheid en bedrijfscontinuïteit

Voor onze klanten in de retail en supermarktsector is bedrijfscontinuïteit een harde eis. De winkel moet open voor zijn klanten. Daarbij komt het servicelevel steeds hoger te liggen met energieverbruikers als ovens en extra koeling. Onze batterijsystemen zorgen ervoor dat bij gelijke aansluiting op het net dit toch mogelijk wordt gemaakt. En mocht de stroomlevering even niet beschikbaar zijn, dan kunt u altijd nog terugvallen op de batterij als eerste backup. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op voor een vrijblijvende QuickScan.

Batterijen_Eco-On_header

Vrijblijvend advies ontvangen?

U wilt meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of batterijopslag. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zorg in ieder geval dat uw naam en e-mailadres goed zijn ingevuld.