Ons verhaal

Eco-ON is ontstaan uit de zoektocht van de oprichters naar het ideale zonnepanelen- en batterijsysteem voor de verduurzaming van de eigen vakantiewoning. Hoe kun je daar met goed comfort het licht aanzetten, de koelkast laten draaien, koffiezetten en zelfs koken op zonne-energie?

Nu vele jaren verder is deze zoektocht de basis geworden van Eco-ON. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten groot en klein, te helpen bij het verduurzamen middels duurzame energiesystemen met de focus op batterijsystemen als schakel in deze groene revolutie. Elke locatie is maatwerk en als system integrator werken wij merkonafhankelijk en alleen met de beste producten.

Logo_Eco-ON_kwaliteit
eco-on-solar-worker

Ons team

Eco-ON werkt als importeur met een ervaren team van adviseurs en een geselecteerde groep gecertificeerde installatie partners. Wij leveren landelijk verschillende merken via onze streng geselecteerde partners om zo kwaliteit, service en veiligheid te garanderen. Daarnaast investeert Eco-ON Energy Systems veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe diensten en partnerships.

Met ons team van adviseurs en onze partners met specialistische engineers, projectmanagers, elektriciëns, installateurs en product developers, werken wij elke dag hard aan een groenere toekomst. Ook werken aan de leukste duurzame energie projecten en mee ontwikkelen aan de toekomst van opwek-opslag-delen van groene stroom? Kijk hier naar de actuele vacatures.

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo
Logo_SMA
Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_SMA
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo