Ons verhaal

Eco-ON is ontstaan uit de zoektocht van oprichter Evert Schriek naar een zonnepanelen systeem voor zijn off-grid parkwoning. Hoe kun je daar met goed comfort het licht aanzetten, de koelkast laten draaien, koffiezetten en zelfs koken op zonne-energie?

Nu vele jaren verder is deze zoektocht de basis geworden van Eco-ON. Onze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten groot en klein, te helpen bij het verduurzamen middels solar energiesystemen. Elke locatie is maatwerk en als system integrator werken wij merkonafhankelijk.

Logo_Eco-ON_kwaliteit
eco-on-solar-worker

Ons team

Het team van Eco-ON bestaat uit ervaren en gecertificeerde installateurs. Wij werken zowel met eigen mensen, als met streng geselecteerde partners om kwaliteit en veiligheid te garanderen. Daarnaast investeert Eco-ON tijd en middelen in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.

Binnen ons team hebben wij engineers, projectmanagers, elektriciëns, installateurs en product developers die elke dag hard werken aan een groene toekomst. Ook werken bij het leukste zonne-energie bedrijf en mee ontwikkelen aan opwek-opslag-delen van groene stroom? Kijk hier naar de actuele vacatures.

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten

Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo
Logo_SMA
Logo-tesvolt
Logo_ja-solar
Logo_longi-solar
Logo_SMA
Logo_Pylontech
Solar_Edge_logo