Verduurzamen sportaccommodaties

Sportverenigingen staan meer en meer voor de uitdaging om energiekosten te verlagen naast de opdracht om de accommodatie te verduurzamen. Eco-ON helpt u bij deze uitdaging middels adviseringen van technische oplossingen voor zonnepanelen en batterijopslag. Daarnaast bieden wij via onze partners turn-key oplossingen voor veldverlichting, warmtepompen, isolatie en alles wat nodig is om uw sportaccommodatie volledig te verduurzamen en om te besparen op uw energiekosten.

Organisatie_verduurzaming_Eco-ON

Quickscan

Eco-ON ontzorgt u in het gehele traject van systeemontwerp, subsidies, het financiële plan en de realisatie van uw nieuwe energiesysteem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u een volledig kosteloze QuickScan van uw accommodatie waarin alle mogelijkheden worden meegenomen.

tsvh_80_7_8_transparent

Kostenbesparing

Met de huidige subsidies loont het direct om uw accommodatie te verduurzamen. Middels eigen opwek, verlagen van het verbruik en de batterij-inzet wanneer uw club het nodig heeft, bespaart u ook direct op de energierekening. Wilt u een keer een bezoek brengen aan een club die al volledig om is? Maak een afspraak met ons, dan nodigen wij u uit bij de Amsterdamse hockeyclub Xenios waar Eco-ON de gehele verduurzaming heeft begeleid.

Vrijblijvend advies ontvangen?

U wilt meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of batterijopslag. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zorg in ieder geval dat uw naam en e-mailadres goed zijn ingevuld.