Koop of Lease

Bent u actief in de markt van Energy Storage as a Service (ESaaS) of zoekt u een batterij om voor een bepaalde tijd te leasen? Eco-ON is uw partner om het juiste systeem samen te stellen. Als TESVOLT-partner brengen wij ruime ervaring in op het gebied van ontwikkelen en managen van Energy Storage Systems voor EV laadinfra, off-grid systems en transporteerbare batterijsystemen in containers. De oplossing voor ESaaS-services.

On-grid_Eco-ON
tsvh_80_7_8_transparent

Safety first

Dankzij onze samenwerking met TESVOLT zijn wij in staat om de veiligste systemen aan te bieden die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor zowel binnen als buiten voldoen wij aan de hoogste eisen om bij tankstations of in de bebouwde omgeving een batterij te kunnen plaatsen. Alle systemen worden 24/7 gemonitord om risico’s te mitigeren en tijdig af te schakelen indien nodig.

Energiemarkten

Met een batterij gekoppeld aan uw wind- of zonnestroomsysteem kunt u optimaal gebruik maken van de energiemarkten. Eco-ON werkt continu aan de ideale batterijoplossingen om maximaal te renderen op de energiemarkten, idealiter met Multi-Use-inzet om de kosten direct te verdelen over meerdere businesscases. Maak een afspraak om de mogelijkheden en onmogelijkheden met ons te onderzoeken.

Eco-ON_renewable-energy-technologies

Vrijblijvend advies ontvangen?

U wilt meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of batterijopslag. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zorg in ieder geval dat uw naam en e-mailadres goed zijn ingevuld.