TESVOLT installatie partner Benelux

Sinds eind 2020 mag Eco-ON zich de trotse installatie partner noemen van TESVOLT uit Duitsland. De leverancier van een van de beste batterij systemen ter wereld. En in onze ogen misschien wel de beste. Sta ons toe dat even toe te lichten.

Met een programma in Laag Spanning en Hoog Spanning energie opslag systemen levert TESVOLT absolute top kwaliteit met de beste LCOS in de markt. Daarmee doelen wij op de Levelized Cost of Storage, of te wel de werkelijke opslag kosten van 1 kWh voor het gehele systeem, gedurende zijn life cycle. En dat met 1 van de veiligste systemen door de State-of-the-art prismatic lithium batterij cellen van Samsung SDI, gecombineerd met het gepatenteerde en TÜV-certified Active Battery Optimizer (ABO) smart cell control system,

TESVOLT staat garant voor superior performance en betrouwbaarheid die ook nog eens goed voor de financiële business case is. vanaf 9,6 kWh tot meerdere MW systemen.

tsvh_80_3_4_transparent

Het programma kent 4 hoofdproducten

TS 48V series

Laag spanning systeem van 9,6 tot 48 kWh. In stapjes van 4,8 kWh te schalen. Verschillende hoogte 19" kasten worden geleverd voor de beste fit. Lees er hier meer over.

 

TS HV 70 series en outdoor versie

Hoog spanning systeem vanaf 67 kWh en 60 kVA. Hier leest u meer over dit systeem. Tevens als Outdoor versie te krijgen.

 

TS HV 80 series

De nieuwe TS-I HV 80 is het eerste fully integrated systeem van TESVOLT, compleet met omvormer en innovatief energy management systeem. Dit systeem kan echt alles.

 

TPS series

Voor alle grote systemen heeft TESVOLT kost efficiënte oplossingen in 10', 20' of 40' containers. Grote systemen voor grid services en overige grotere installaties.

 

Vrijblijvend advies ontvangen?