Agrarisch buitengebied

De verduurzamingsopgaven kost de agrarische sector enorme hoofdbrekens. Eco-ON begrijpt de uitdagingen in deze sector en helpt u om ze om te zetten in kansen. Menig ondernemer heeft al gemerkt dat door netcongestie zijn groeiambities worden getemperd, dan wel de ambities voor zonnepanelen in de kast moeten. Met de stijgende energieprijzen en mogelijke subsidies kunnen batterijen hier een oplossing bieden.

Eco-on_agrarisch_buitengebied
Batterijen_Eco-On_header

Businesscase
met Multi-Use

Met een batterij hebt u meer grip op wanneer u uw eigen stroom verbruikt of teruglevert aan het net. Vaak kunt u af met een kleinere aansluiting om toch uw verbruik te garanderen, en dat scheelt in de kosten. Graag kijken wij met u mee naar uw specifieke uitdaging om te bepalen wat de beste economische oplossing is om uw bedrijf te verduurzamen en de kosten te drukken.

Praktijk

Eco-ON werkt met batterijen van TESVOLT. Deze zijn veilig, stabiel en onderhoudsvrij: een randvoorwaarde voor een effectieve inzet. Middels het monitoringsplatform heeft u grip op de installatie en kunt u PeakShaving en Self-Consumption verder optimaliseren voor uw bedrijfsvoering. Of het nu een kippenstal, koelcel voor appels, melkrobot of andere productieomgeving is, Eco-ON denkt met u mee in oplossingen met rendement.

tsvh_80_7_8_transparent

Vrijblijvend advies ontvangen?

U wilt meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of batterijopslag. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zorg in ieder geval dat uw naam en e-mailadres goed zijn ingevuld.