1. Advies

Het traject begint met een persoonlijk gesprek waarin we een scherp beeld krijgen van je situatie. Op basis van de locatie en jouw wensen maken we vervolgens een eerste plan en offerte. Bij akkoord (door de eigenaar) komen we langs om de situatie te controleren en eventuele laatste aanpassingen met je door te nemen.

Batterijen_Eco-On_header
Organisatie_verduurzaming_Eco-ON

2. Installatie

Voor de installatie doen wij een volledige technische schouw van uw locatie. Een installateur komt bij u langs om alle bouwtechnische en elektrotechnische punten op te nemen. Binnen 3 weken komen wij bij u terug en verwerken alle installatiekeuzes en eventuele wijzigingen in de overeenkomst. Helder en transparant. Na uw akkoord kan vervolgens de installatiedag met u worden ingepland. Wij plannen de installatie van het systeem zoveel mogelijk op 1 dag. Lees hier meer over alle stappen in onze werkwijze.

3. Besparen

Met zonnepanelen wek je zelf schone energie op en tegelijkertijd bespaar je op je energierekening. Een investering die 25 jaar lang voor u werkt. Met een gemiddelde terugverdientijd van 6 jaar. Eco-ON helpt u het juiste systeem te vinden tegen de beste prijs.

Eco-ON plaatst zonnepaneel systemen op off-grid tuinhuisje tot grote installaties op sportgebouwen of loodsen. Wilt u weten hoe u kunt besparen, doe de dakcheck en vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan met 1 van onze adviseurs.

eco-on-solar-panels-sunset